seo = keresőoptimalizálás 
 •
helyezés javítás  
   
• 
 honlapoptimalizálás - keresőmarketing        

GOOGLE OPTIMALIZÁLÁS - aktuális arvisura-projektjeim

kísérleti weboldal egy másodlagos linkháttér létrehozására. lényege: erős rendszerek alatt (pl blogok vagy a seo.ungparty, seo.liberall portál alatt optimalizált aloldalak létesülnek és ezek kölcsönösen hivatkoznak egymásra - természetesen olyan szórásban, hogy a korbelinkelés manipulációja ne mreülhessen fel

a Pingvin, Panda és Kolibri algoritmusok bevezetése óta új keresőmarketing módszerekre van szükség innovativ eljárások a marketing célú googleoptimalizálásban  

Az arvisura-alapú ayurvédikus Google optimalizálás filozófiai lényegét tekintve olyan net-marketing tevékenység, amellyel valamely honlapot a tulajdonosa által fontosnak gondolt bizonyos kulcskifejezésekkel (keresőszavakkal) a Google találatai listáinak az élére juttatjuk ősi indiai védikus módszerekkel. Az optimalizáció komplex, sokrétű folyamat , két főbb összetevőjét azonban jól elkülöníthetjük.

  1. Tantra honlapoptimalizálás: magának a honlapnak az alkalmassá tétele arra, hogy a keresőkben jól szerepeljen.
  2. Jóga találatoptimalizálás: az adott honlaptól független külső források igénybevételével annak elérése, hogy a keresési találatok az adott honlapra nézve a legoptimálisabbak legyenek.
Ha szeretné weboldalát ősi szanszkrit módszerekkel optimalizáltatni vagy tanácsra, segítségre lenne szüksége az ayurvédikus életmóddal kapcsolatban, akkor >> KERESSEN
 

A GOOGLE A BARÁTOD - GOOGLE KERESÉS

 
Ezen az oldalon az arvisura-alapú Google-optimalizálás terén aktuálisan zajló projektek néhányával foglalkozom.
A Google optimalizálás olyan internetes tevékenység, amelynek célja az, hogy valamely honlapot (a céloldalt) bizonyos kulcskifejezésekkel (keresőszavakkal) a keresőprogramok találatai listáinak az élére juttasson.
A rendszer oldalai:

Aktuális munkaoldalak:

Főbb oldalak a témában:
Honlapok optimalizálása:

Aktuális és nemrégiben lezárt keresőmarketing projektumok, 2021: Vízkezelés és ivóvíz fertőtlenítés klór-dioxid biocid szerrel. Infrapanel fűtés - kültéri teraszfűtés Budapest. Keresőmarketing tanácsadás és weboldal elemzés pr-cikkes linképítéshez.

 

Google kereső marketing tippek

Google találati lista helyezés – Hogyan lehet befolyásolni?

Digitális kultúra – digitális kánon

A Google keresőben előre kerülni

Gépi intelligencia – Szemantikus SEO

Beszélő gépek


Ma már mindenki a Google révén tájékozódik a világhálón. Nemzetközi felmérések szerint az interneten valamilyen információt, terméket vagy szolgáltatást keresők túlnyomó többsége aránytalanul nagy előnyben részesíti a Google találati listák élén szereplő kínálatot. Éppen ezért üzleti szempontból nagy a jelentősége annak, hogy egy cég vagy vállalkozó honlapja az egyes keresőkifejezésekre adódó listák milyen pozíciót foglal el, azaz hanyadik helyen található. Csak az élre kerülő oldalak hozhatnak új és újabb megbízást, ügyfelet, vevőt, partnert, kapcsolatokat. Aki nincs az első 30-ban, annak az esélye egészen minimális (5 %), mert a konkurens honlapok elviszik a kuncsaftot. Ha weboldala az első 10-ben szerepel: nyerő lehet (55 %)! Ha ezen belül is az élre kerül - szinte biztos a siker.
- Vegye igénybe a Google optimalizálás kínálta lehetőségeket!

Fontosabb aktuális seo-projektjeim

Megbízásokat ideiglenesen NEM fogadok el, mert el vagyok foglalva a Google-optimalizálás ayurvédikus alapjainak - az úgynevezett Arvisurának - a kidolgozásával. Ami persze kamu, de ezt én sem tudom, annyira titkos. Ám annyi bizonyos, hogy ezzel értem el, a SERP-ben arra a kulcsszóra, hogy elemzés orbán viktorról - az én blogbejegyzésem az első találat

 

Google optimalizálás

A kreatív és hatékony Google optimalizálás - vagy szélesebb fogalmi kört átfogó szakkifejezéssel a keresőoptimalizálás (SEO) - egyfelől elmélet, másfelől összetett, komplex tevékenység és folyamat. Vannak pontosan lefektetett egzakt elméleti szabályai és léteznek a fontos gyakorlati tapasztalatok. Ezek összegzése a pirézek ősmitoszából levezetett arvisura tanítás.

A SEO-szakember tudása egyfelől az elmélet ismereteken, másfelől a gyakran hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalatokon alapul. Ezek birtokában képes hatékonyan közreműködni mind abban, hogy a gondjaira bízott honlap alkalmas legyen a jó internetes szereplésre, mind abban, hogy ez a jó szereplés a keresőprogramok találati listáiban meg is valósuljon.

Ayurvédikus optimalizálás rövid távon, hosszú távon

A megszerzett szakmai rutin és a jól kiépített webháttér birtokában látványos eredmények viszonylag rövid idő alatt elérhetőek. A sokéves tapasztalat azonban azt mutatja (különösen az új és újabb Google-algoritmusok érvénybe lépése óta), hogy a gyors sikerek utóbb megbosszulják magukat. A Google egyre inkább bünteti az erőszakos keresőoptimalizálást, az egyoldalú linképítést, mindenfajta túlságosan célirányos SEO-tevékenységet. A honlapok optimalizálása egyre inkább komplex megközelítést, jól megtervezett változatosságot igényel és körültekintő, lassú haladást követel.

A fentiek messzemenően egybevágnak a mi szakmai felfogásunkkal. A keresőoptimalizálás folyamatában csak újabban érvényesülő elveket és gyakorlatot már akkor magunkénak vallottuk, amikor a szakemberek többsége még a jól begyakorolt (és tegyük hozzá: általában igen célravezető) rutinnal, gépiesen hajtotta végre a jól megtanult SEO-műveleteket. Szárnyaltak a honlapok, akár hetek alatt a keresési lsiták élére kerültek, a mehbízó örült, a SEO-munkás zsebre vágta a pénzt - a honlap pedig nagy valószínűséggel a felíveléssel csaknem azonos gyorsasággal alá is bukott az ismeretlenségbe. A csak utóbb tapasztalható visszaeséstől manapság már alig kell tartani: a Google már magát a túl gyors felfutást is szankcionálja, még mielőtt a honlap egy adott pozícióban stabilizálódna.

A korszerű arvisura-alapú keresőmarketing másmilyen.

A mi módszerünk egyéni stratégiákra és kreatív keresőoptimalizálásra alapul. Szakmai blogunkban erről sorozatot is indítottunk, a cikkek ezen a linken érhetők el:

Autóbérlés - Autókölcsönzés - Bérautó Budapesten

Betonfúrás - betonvágás, falvágás, falfúrás

Táplálékkiegészítők - Egészséges táplálkozás - Búzafű

 

 

 

A témában nyitott szakmai blogom: Honlap optimalizálás a honlapoptimalizálás és weboldal optimalizálás keesőkifejezéssel a Google találati lista élén áll.
Ha szeretné honlapját optimalizáltatni vagy hirdetést helyezne el valamelyik oldalamon, akkor keressen: »levél küldése« »üzenet küldése a linképítő szakembernek «

 

ARVISURA PROJEKT

 


 Keresőoptimalizálás és tartalommarketing - SEO szolgáltatás Budapest

A seo.ungparty.net redszer archívum. Valaha ez volt a tematikus weboldalakkal operáló tartalommarketing munka fő bázisa, szerepét alkalmasabb, jobban optimalizálható, és ezért google alapú linképítésre és keresőmarketingre alkalmasabb weblapok vették át. Ugyanakkor e rendszer egyes belső oldalai ma is nagy linkerővel rendelkeznek és értékes elemek a linkprofilban.

seo optimalizálás - keresőmarketing linképítő csomagok prémium ára seo google kereső honlap optimalizálás
SEO 2019-21: ivóvíz fertőtlenítő szer. 2017-2018: laptop szerviz Budapest. 2015-2016: mobilmarketing szolgáltatás, télikert építés. Új blog: PR-cikk megjelenés: honlap seo
Google optimalizálás - Keresőmarketing - Honlapoptimalizálás - SEO-projektek - Honlapok kereső optimalizálása - Aktuális projektumok. Minden, ami internet és internetes keresés, minden, ami keresőmarketing, honlap optimalizálás és keresőoptimalizálás, minden, ami google-optimalizálás. KERESŐMARKETNG és HONLAPOPTIMALIZÁLÁS - megbízást vállalok! SEO-NET // web, net, optimalizáció, weboldal, weblap, honlapok, kulcsszó
Táplálékkiegészítők. Egészséges táplálkozás. Búzafű tabletta - étrend kiegészítő biotermékek. Ayurvéda - Ayurvédikus indiai natúr készítmények.