SEO SZOLGÁLTÁS - KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Eseti és havidíjas SEO szolgáltatás a jobb Google helyezésekért. Weboldal elemzés, keresőmarketing tanácsadás, linképítés
A weboldalát érintő keresőoptimalizálás elvégzését bízza seo szakemberre « üzenjen « kapcsolat » vagy írjon »

Egyszeri megbízások és havidíjas SEO szolgáltatások

SEO alapfogalmak

weboldal elemzés

Weboldal elemzés ára

Jó, ha minden munkát honlap elemzés előz meg. Ennek során lehet kideríteni, mi is a teendő, mit kell javítani, pótolni. Részletesebb leírás és » ár ajánlatok weboldal elemzésre.

seo tanácsadás

SEO tanácsadás

A keresőszempontú tartalmi-technikai weblap elemzést Seo tanácsadás követi. Ez általában egy szakmai leirat formájában történik.

A SEO-tanácsadó leirata
 • pontokba foglalva,
 • magyarázatokkal ellátva
 • sorra veszi a konkrét teendőket,
 • tanácsot adva végrehajtásukhoz is.

A leírtak alapján a honlap tartalmi felelőse és webmestere pontról pontra haladva elvégezheti a javításokat és pótolhatja a hiányosságokat, miután a honlap formailag keresőbaráttá, tartalmilag relevánssá válik azokra a kulcsszavakra nézve, amelyekkel a weboldal tulajdonosa jobb Google-helyezéseket kíván elérni.

Lehetséges az online SEO-tanácsadás is.

honlap optimalizálás árak

Honlap optimalizálás

Gyakran megesik, hogy a honlap tulajdonosa vagy üzemeltetője a weboldal elemzés eredményét és a teendők leírását megismerve (esetleg még előtte) úgy dönt, hogy az oldala tartalmi és formai optimalizálásával közvetlenül a SEO-szakembert bízza meg. Ezt nem minden esetben vállalja el,

 • mert más munkájába kellene belenyúlnia
 • mert nem feltétlenül ismeri ki magát a más által épített weboldal beállítási lehetőségeiben
 • mert nem programozó és nem profi webmester, a SEO-hoz ért igazán
 • mert ha jelentős tartalomfejlesztésre van szükség, az adott témában vélhetőleg nem eléggé járatos.

Ha mégis elvállalja a honlap optimalizálás teendőinek elvégzését, annak munkaigénye - és így ára is - kétszerese a weboldal elemzés elvégzésének és a szakmai leirat elvégzésének.

» A honlap optimalizálás ára 2021

pr-cikk elhelyezés ár

PR-cikk elhelyezés ára

A linket tartalmazó PR-cikk megjelenése javítja a hivatkozott honlap helyezéseit. Több mint 100 weboldalon tudok elhelyezni készen kapott PR-cikkeket « részletek, elérhető árak.

prémium linképítés ára

Prémium linképítés

Ha egy keresőmarketing ügynökség hirdetett szolgáltatásai közt látjuk azt, hogy prémium linképítés, az gyakran megtévesztő lehet, mert nincsen mögötte minőségi ugrás, legfeljebb több PR-cikket igyekeznek erősebb weboldalakra kihelyezni. Ám PR-cikkekkel történő operálás önmagában még nem prémium linképítés.

Emelt szintű, prémium minőségű linképítő projekt során

 • komplex SEO-szolgáltatás történik, melynek alapját a szakember saját webrendszere képezi, ez áll:
  • több ezer statikus oldalból
  • száznál több hírportálból, blogból
  • tucatnyi tart alommegosztó és közösségi profilból
 • a felépítendő nagy linkprofil összetétele változatos, sokrétű, színes, de összehangolt szerves egészet alkot
 • a linkek optimalizált, releváns tartalmú honlapokon kerülnek elhelyezése
 • a hivatkozó oldalak túlnyomó részben magas MOZ DA értékű webhelyek
 • a felépítendő linkhálózat szemantikus rendszert alkot a weben
 • az eljárás tartalmazza a PR-cikkek megjelentetésével végzett munkát, de messze túlmutat azon.

» Egyedi stratégiám a linképítésben

 keresőoptimalizálás - seo

Havidíjas SEO árak

A havidíjas keresőoptimalizálás olyan komplex SEO szolgáltatás, amely az on-site és az off-site munkaterületeket is érinti és a Google Ads kampány kivételével gyakorlatilag a keresőmarketing eszközök teljes arzenálját felhasználja a megbízó honlapjának támogatására, helyezéseinek javítására, internetes értékének, autoritásának növelésére. A havidíjas SEO szolgáltatás mind a szakember, mind a megbízó számára biztonságot ad. Részletek, árak:

» Havidíjas megbízás keresőoptimalizálásra

Mi az a SEO?

seo szolgáltatás

A magyar nyelvben is meghonosodott nemzetközi szakszó, egy angol kifejezés rövidítése.

A SEO jelentése, mibenléte

A SEO (keresőoptimalizálás) több szakágból álló komplex webtechnikai eljárás, amelynek célja az, hogy egy adott honlap minél jobb Google-helyezést érjen el a keresőszavas találati listán a nem hirdetett találatok között.

A SEO rövidítés mögött angol kifejezés áll: Search Engine Optimization. A magyar szakirodalomban ennek megfelelőjeként a keresőoptimalizálás szakszó terjedt el, holott ez a fordítás nem eléggé pontos. Szó szerinti magyarításban sok kolléga szerint inkább keresőeszköz optimalizálás vagy keresőmotor optimalizálás lenne a megfelelőbb, ugyanakkor ezek is félrevezetőek, hiszen nyilvánvaló, hogy nem magát a keresőmotort (keresőszoftvert, keresőalgoritmust) optimalizáljuk, hanem egyfelől magát a honlapot abból a célból, hogy a keresési szempontoknak minél inkább megfeleljen, másfelől az adott honlap számára építünk külső webtámogatást azzal a céllal, hogy a keresők minél magasabbra értékeljék és jól szerepeltessék a találati listán. Így hát igazából nem keresőoptimalizálásról, hanem kereső-szempontú vagy ennél is pontosabban keresésnek megfeleltető optimalizálásról, esetleg kereséhez történő, keresőmotor alá igazító optimalizálásról van szó. Ám elfogadható, hogy a bonyolultab és inkább körülirő kifejezések egyetlen jelentéstömörítő szóösszetételben kapjanak kifejezést. És hiába is nyelvészkedne a SEO-szakértő, a szakma már régesrég meghonosította a keresőoptimalizálás terminus technikust, így némi szőrszálhasogató akadékoskodás után ezt tekinthetjük a SEO magyar megfelelőjének.

Mit optimalizálunk?

Semmi esetre sem a keresőt, hanem a honlapot és főleg a találatokat.

A fenti probléma abból fakad, hogy az angol és a magyar nyelv logikája eltér egymástól, angolul az Optimization szó előtt álló kifejezés jelző, így ez egy jelzős szerkezet és a keresőeszköz jelzi, hogy mihez igazodva, minek a kedvéért, mi alá történik az optimalizálás; a magyar szóösszetétel viszont tárgyas, ezért azt sugallja, hogy a keresőt vagy a keresőeszközt optimalizáljuk. Nyilván korrektebb kifejezés lenne a keresési optimalizálás, mert akkor nyilvánvaló lenne hogy a kérdéses elem nem tárgya, hanem jelzője a folyamatnak éa a milyenségét fejezi ki.

Havidíjas SEO szolgáltatások ára. Eeseti megbízások keresőoptimalizálásra. Tájékoztató árak

HONALAPOPTIMALIZÁLÁS - ARVISURA LINKÉPÍTÉS - GOOGLE KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

A Seo szolgáltatás ára

havidíjas seo árA díjszabás konkrét megállapodáshoz kötött, a fentebbi linkeken elérhető árak tájékoztató jellegűek. A vállalási ár függ a céloldal minőségétől, jellegétől (személyes, céges, üzleti, szolgáltatói; blog, webáruház...), a konkurens weblapok számától és erejétől, a munkasürgősségétől stb. Hozzávetőlegesen, -tól-ig:

 • weboldal elemzés: 40.000-100.000 Ft
 • SEO tanácsadás (leirat készítése) 60.000-120.000 Ft
  • online tanácsadás: 6.000 Ft / 40 perc
 • honlaptartalom optimalizálása: 80.000-200.000 Ft
 • PR-cikk elhelyezés ára: 4.000 Ft - 14.000 Ft / cikk
 • Prémium linképítés, full tuning: 60.000 - 240.000 Ft / hó
 • Komplex SEO optimalizálási szolgáltatás ára: 100.000 - 300.000 / hó

Honlap optimalizálás vagy keresőoptimalizálás?

A szakmai és a laikus körökben egyaránt szinte azonos jelentésű szinonimákként használják a keresőoptimalizálás és honlap-optimalizálás szakszavakat, gyakran beúszik az általánosabb jelentésű keresőmarketing, esetleg online marketing kifejezéssel élnek, vagy épp ellenkezőleg: a jóval szűkebb értelmű, de a gyakorlatot jól kifejező Google-optimalizálást mondanak. Bár a tevékenység lényegét és a célt pontosan megragadja, nem került forgalomba a találatoptimalizálás szakszó.

Ezek mind a Search Engine Optimization köpenyéből előbújó magyar megfelelők igyekeznének lenni, de az eredeti jelentést csak jól-rosszul képesek visszaadni. Talán a keresőeszköz optimalizálás lenne a pontosabb fordítás, de a lényeg nem változik: dehogy tudjuk az eszközt, motort, algoritmust optimálisabbá tenni.

A gond abból ered, hogy a két nyelv logikája más-más csavarra jár. A internet anyanyelvén az Optimization előtt álló szó egy jelző, a magyar szóösszetétel ellenben tárgyas, ezért gondolhatjuk, hogy a keresőt vagy a keresőeszközt kellhet optimalizálnunk.

Az utóbbi esztendők mindennapi gyakorlatában, úgy tűnik, a keresőoptimalizálás lett a legelterjettebb, holott ezzel a terminus technikus-szal szemben joggal merülhet fel, hogy pontatlan, hiszen a SEO-tevékenység folyamatában egyáltalán nem a keresőt, hanem részben a honlapot, részben pedig az organikus keresési találatokat optimalizáljuk.

Jó szó lenne a honlap-optimalizálás, de két gond is van vele: egyfelől nem fejezi ki, hogy milyen célból történik az optimalizáció (optimalizálhatunk weblapot például színharmónia szerint vagy látáskárosultaknakakadálymentes olvashatóság szempontjából is); másfelől pedig a szokásos SEO-munkának csak a kisebbik fele történik magán a honlapon, a nagyobb részt az optimalizált oldaltól független webegységenek mint hivatkozó helyeknek a bevonásával teljesítjük, amikor is (linkek segítségével) az oldal találati eredményeit igyekszünk javítani.

Ha tehát elfogadjuk, hogy a SEO leghasználhatóbb megfelelője mégis a keresőoptimalizálás (amely jelentéssűrítő szóösszetételként nagyjából ezt jelenti: keresőeszközök elvárásaihoz történő optimalizálás), akkor úgy élhetünk pontos szóhasználattal, ha a tevékenység intenzív (azaz belső) részét inkább honlap optimalizálásnak, az extenzív (azaz külső) részét pedig mondjuk találat optimalizálásnak nevezzük. Ezektől függetlenül bátran élhetünk a keresőmarketing szakszóval is akkor, ha nem csak a klasszikus SEO-szolgáltatásra, hanem a keresőprogramok működésére alapozott marketingtevékenység egészére gondolunk. Ennél is jóval tágabb értelmű a net-marketing vagy online marketing fogalma: ezek az interneten folyó marketing általános megnevezéséül szolgálhatnak.

Optimalizálás Google helyezés javításhoz

A SEO szolgáltatások ára havidíjas megállapodás esetén kedvezőek, A sikerdíjas SEO keresőoptimalizálás kockázatosabb, de indokolt, ha a linképítés eredményességét az organikus forgalom növekedés arányában mérik. Minden SEO szolgáltatás ára nettó összeg, a bruttó az elszámolás módjától függ.

A weblap témája: Havidíjas SEO honlap keresőoptimalizálás és keresőmarketing tanácsadás. Long tail kulcsszavak kereséshez: weboldal elemzés és optimalizálás, prémium linképítés és készen kapott PR-cikk elhelyezés.

Tartalommarketing stratégia. Arvisura Web

 • online marketing szolgáltatás, weboptimalizálás
 • havidíjas keresőoptimalizálás Arvisura linképítéssel
 • honlap-seo, pr-cikk linképítés keresőmarketing szakértőtől
 • az optimalizációra költött havidíj ára megtérül

Miért fontos a weboldal optimalizálás Google kereséshez?

Akik vállalkozóként valamely internetes weboldal felületén számukra fontos tartalmat jelenítenek meg, azok számára az is fontos, hogy minél többen elérjék, megtalálják őket és lapjuk kínálatát. A honlaptulajdonosknak és/vagy üzemeltetőknek tisztában kell lenniük azzal, mekkora a jelentősége annak, hogy a weblapjuk egyes kereső kifejezésekre adódó Google találati lista - SERP - hányadik helyén szerepel. Csak az élre, lehetőleg TOP10-be kerülő honoldalak hozhatnak megbízást, ügyfelet, vevőt, partnert, új kapcsolatokat, nagy ügyfélkört. Ha a website nincs az első 30-ban, esélye minimális. Ha az első 10-ben szerepel, üzletileg sikeres lehet! Azonban a jó tartalom, a fontos információ önmagában nem elég: bizony arra is szükség van, hogy ez a webes infó célközönségéhez el is jusson - minél többekhez és minél rövidebb időn belül.

Hatékony Google helyrezés javításhoz kérje keresőmarketing specialista segítségét.

Kreatív Arvisura linképítés

A SEO Arvisurák jelentése a BDK által terjesztett internetes szakzsargonban:

innovatív módszerek, kreatív eljárások a Google-szempontú és tartalmi alapú klasszikus honlap-keresőoptimalizálásban és prémium linképítésben.

Az Arvisura-jellegű honlapoptimalizálás és linképítés mindig konkrét célok elérésére kitűzött SEO-projektumok keretében valósul meg. Az Arvisura SEÓzás egyik legfontosabb lényegi vonása, hogy az ezen módszer alapján felépített tevékenység nem alkalmi jelleggel zajlik. A céloldal struktúrájának és tartalmának a kialakítása, a linkeknek külső webhelyeken történő elhelyezése előre kidolgozott online tartalommarketing stratégia alapján valósul meg.

Történelmi előzmények. Arvisurák vagy Arvisura Tanítás = a Google Pingvin 1.0 és 2.0 utáni korszakra érvényes tartalmi alapú keresési optimalizálás elmélete és gyakorlata. Az elméleti rész neve: Arvisura metatézisek; a gyakorlati eljárások összessége Arvisura transzmutációk néven ismert. Az Arvisura alapú honlap-optimalizálás első kidolgozója Dr. Kállay O. Béla volt. Tőle függetlenül ugyanabban az időben hasonló eredményekre jutott az arab származású angol kommunikáció-professzor, Lloyd al-Bakar, aki 2008-ban iszlám terroristák merényletének esett áldozatul. A muzulmán vallási vakhit szerint ugyanis a keresőoptimalizálás sátáni praktika, gyakorlása halálos büntetést érdemel. Az Arvisurák gyakorlati alkalmazása nagyrészt Alberd Yollaka finn webfejlesztő nevéhez fűződik.

Szakmai blog: A keresőoptimalizálás Arvisurája

Az eredeti Arvisurák

Az Arvisura eredetileg a védikus egzisztencializmus alaptétele, amely szerint az ember a létezésbevetettsége során az ősprincípium szétsugársása révén nyeri el önvalójátk. Ennek alanyául szolgálni bármilyen dolog alkalmas (tárgy, jelenség, képzet), amennyiben az ősprincípum valamely jellegzetessége rálényegül. Voltaképp ez a rálényegülés maga az Arvisura - legalábbis Cecil M. Joepardy Nagy Traktátuma szerint.

Hamis Arvisura - őstörténeti mítosz

A köztudatban egy különös körülmények között keletkezett hamis magyar őstörténeti mítosz neve az Arvisura (Igazmondás, Arvisurák).

Ebben a manipulatív módon előállított mítoszban a csillagokból származó hun-magyar-úz (paloc) ősanya kreált neve az Ardvisura Anyahita (akit a hindu mitológiából nyúlt le az Igazmondó rovósámán), ez egyszerűsődik aztán Arvisura alakra, amely szó az eredetmítosz egészét is jelenti. Az Arvisurák folyamatos lejegyzésére a beavatott hun-magyar (esetleg finnugor) rovósámánok hivatottak, akik maguk is beavathatnak újabb kiválasztott személyeket a kronologikus munkába. Saját elmondása szerint ilyen bevatott volt a megvilágosodásáig szinte írástudatlan ózdi vaskohász, Paál Zoltán is, aki mintegy harminc esztendőn keresztül írta a maga Arvisuráit. Ugyancsak saját elmondása szerint kapcsolatba került a kollektív tudatalattival és úgynevezett agyrádió közvetítésével jutott a sámáni vérvonallal öröklődő igazság birtokába. Bírálói szerint Paál Zoltán nem beavatott rovósámán, hanem szovjet kém volt és az egész Arvisura-történet csupán egy ejtőernyős partizán által felügyelt hírszezői munkájának volt a fedőtevékenysége.

 • https://weblap.org/seo-tippek-ingyen/
 • https://weblap.org/seo-tanacsadas-skype-on/
 • https://ungparty.net/honlap-optimalizalas/ saját
 • https://tartalommarketing.net/online-marketing-strategia/
 • https://arvisura-seo.blog.hu/
 • https://bdk.hhrf.org/seo/
 • https://ungparty.net/
 • https://seo.balladium.hu/
 • https://pr-cikk.balla.biz/#pr_cikk_ara
 • prcikk-linkepites.balla.biz/premium-linkepites/#
© bdk ungparty net